Afscheid van directeur Marieke Spruijt

Vrijdag 10 juli 2020

Vrijdag 10 juli werd onze directeur Marieke Spruijt uitgezwaaid door leerlingen en ouders van onze school. Ze was 10 jaar directeur op onze school. Ze laat het team met een goed gevoel achter.

Juf Marieke werd verrast door verschillende optredens van de kinderen: ze maakten muziek, ze zongen een liedje of deden een dansje. Ook werd er een afscheidslied gezongen. Omdat juf Marieke altijd op hoge hakken loopt werd daar ook over gezongen en kreeg ze een schoen met hoge hak van chocolade cadeau. Buiten op het plein werd de ochtend afgesloten met een lekker ijsje van Zwijsje, een heerlijke traktatie van juf Marieke. Nadat alle cadeautjes overhandigd waren, werd nog 1 x het afscheidslied gezongen.

Marieke kijkt terug op een leuke en fijne tijd op onze school en bedankt het team en de ouders voor hun betrokkenheid en de mooie jaren en wenst alle leerlingen alle goeds toe voor de toekomst.

Marieke wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur van OBS De Walsprong in Zaltbommel. Martine Zwijsen wordt de nieuwe directeur van onze school.