Informatie gezinsbegeleider Buurtzorg Jong

Mijn naam is Aletta Swart en ik werk als gezinsbegeleider bij Buurtzorg Jong. Vanaf dit schooljaar ben ik contactpersoon voor de school van jullie kinderen. Ik ben er om samen met alle betrokkenen te zoeken naar een oplossing op maat, waarbij het belang van kinderen, ouders én school tot zijn recht komt.

Je kunt met alle kleine en grote vragen over opvoeden en je gezin bij ons terecht. Voorbeelden van vragen zijn:

‘Mijn kinderen maken regelmatig ruzie met elkaar, hoe kan ik dit oplossen?’
‘Ik kom nauwelijks aan het huishouden toe, doordat ik zo druk ben met mijn kinderen. Hoe kan ik dit anders aanpakken?’
‘Mijn kind heeft ADHD en is erg druk, hoe kan ik hier het beste mee omgaan?’
‘Ik heb schulden en te weinig geld om kleding te kopen, wat kan ik doen?’

Ik heb erg veel zin om me in te zetten voor jullie kinderen en jullie school!

Je kunt me bellen of mailen:
telefoon: 06 10 21 19 59
mail: a.swart@bzjong.nl

Of neem contact op via ons algemeen nummer/mailadres Buurtzorg Jong Zaltbommel Dorpen,

telefoon 06 – 20744148
mail: zaltbommeldorpen@bzjong.nl