obs Den Boogerd | Donkerstraat 17 | 5308 KB Aalst | info@obsdenboogerd.nl | 0418-672626Informatie gezinsbegeleider Buurtzorg Jong


Mijn naam is Zoë Bos en ik werk als jeugd- en gezinswerker bij Buurtzorg Jong. Vanaf nu ben ik contactpersoon voor obs Den Boogerd. Ik ben er om samen met alle betrokkenen te zoeken naar een oplossing op maat, waarbij het belang van kinderen, ouders én school tot zijn recht komt.

U kunt met alle kleine en grote vragen over opvoeden en uw gezin bij ons terecht. Via onderstaande gegevens kunt u direct met mij in contact komen of via het algemene nummer met een van mijn collega´s van de bereikbare dienst.

Zoë Bos
06-33 04 50 97
z.bos@bzjong.nl

Of neem contact op via:
Buurtzorg Jong Zaltbommel Dorpen
06-20744148
zaltbommeldorpen@bzjong.nl

Voor meer informatie over Buurtzorg Jong verwijs ik u graag door naar www.buurtzorgjong.nl