Uw kind inschrijven

Het is belangrijk dat u een school vindt die bij u en uw kind past. Wat hierbij nog belangrijker is dat uw kind goed onderwijs krijgt en zich prettig voelt op school. Voordat u voor onze school kiest hebben wij een paar tips:

• Lees onze Schoolgids 2019 – 2020, hierin staat informatie over de school. Onder andere over wat voor school we zijn, de resultaten en het kwaliteitsbeleid.
  • Maak met ons een afspraak om rond te kijken in de school.
  • Lees deze website uitgebreid.
  • Informeer eens bij andere ouders in de buurt hoe zij onze school ervaren.
  • Kijk ook eens op de website van de Onderwijsinspectie. Op deze website leest u hoe de inspectie de kwaliteit van onze school wordt beoordeeld.
  • Kijk ook eens op de website van Scholen op de kaart. Hierop staat overzichtelijke informatie over onze basisschool en links naar rapporten van de Onderwijsinspectie.
“Verruim je blik, kom eens kijken”

Inschrijven

Elk jaar is er in februari gelegenheid tot het inschrijven van leerlingen voor het nieuwe cursusjaar. Voorafgaand hieraan bent u als ouders/verzorgers samen met uw kind welkom op de kijkochtend. Op deze kijkochtend kunt u dan samen met uw kind kennismaken met de juf en met de school.

Natuurlijk kunt u ook gedurende het hele schooljaar inschrijven. Als uw kind drie jaar en tien maanden oud is mag het komen wennen. De juf benadert u van te voren om af te spreken wat de beste wenmomenten zijn.

Als uw kind vier jaar is mag het echt helemaal naar school. Meld uw kind altijd schriftelijk aan, zodat de aanmelding formeel is. Hieronder kunt u het inschrijfformulier vinden voor het aanmelden van uw kind op obs Den Boogerd.

Download: Inschrijfformulier

We geven u hierbij de volgende tips voor het invullen:

• Print het formulier en vul het in.
  • Geef het ingevulde formulier af bij school of maak een scan en stuur het naar info@obsdenboogerd.nl.