obs Den Boogerd | Donkerstraat 17 | 5308 KB Aalst | info@obsdenboogerd.nl | 0418-672626Stroomm


Per 1 augustus 2010 valt de openbare basisschool Den Boogerd onder het College van Bestuur van Stroomm (Stichting Regionaal Openbaar Onderwijs Maas en Meierij). Onder Stroomm vallen 15 openbare scholen in: Sint-Michielsgestel, Berlicum, Boxtel, Oisterwijk, Vught, Hedel, Kerkdriel, Rossum, Heerewaarden, Brakel, Aalst en Zaltbommel.

Stroomm is een dynamische organisatie die op 1 januari 2007 is ontstaan uit het samengaan van de besturen van de stichtingen/bestuurscommissies voor primair openbaar onderwijs in de bovengenoemde gemeenten.

De aldus ontstane nieuwe stichting Stroomm vormt het bevoegd gezag over de 15 openbare basisscholen in die zes gemeenten. Op deze scholen werken op dit moment 250 leerkrachten en onderwijsondersteuners die het onderwijs verzorgen voor ca. 2.900 leerlingen. Door de samenvoeging is een krachtige en gezonde scholenorganisatie ontstaan die het openbaar onderwijs op een positieve wijze uitdraagt in de regio waarin de scholen staan. Het bestuur van Stroomm bestaat uit vijf leden en hanteert het principe van een ‘bestuur op afstand’.

De dagelijkse leiding van Stroomm is in handen van het College van Bestuur, de heer R.J.A. (Robert-Jan) Koevoets (Voorzitter College van Bestuur), die daarbij ondersteund wordt door medewerkers van het bestuurskantoor te Rossum. De directeuren van de 15 scholen vormen samen het managementteam en adviseren de heer Koevoets in de ontwikkeling van het beleid. De dagelijkse leiding van Den Boogerd is in handen van Jessy van Meer, directeur a.i.

Contact bestuurskantoor:
Stroomm
Kersenbogerd 4
5321 GW Rossum
0418-663024
info@stroomm.nl
www.stroomm.nl

Twitter: StgStroomm
Facebook: Stroomm
Instagram: stichtingstroomm
LinkedIn: Stroomm